WALLFIX hoogwaardige antibacteriële acrylpanelen


Badkamers Dockx Peter Diksmuide SaetfixSaetfix is een uitstekend materiaal voor de afwerking van plaatsen waar mensen en water samen komen. Saetfix Wall and Floor zijn sanitair multi-gelaagde polymeer panelen voorzien van een toplaag in kras vast acryl. UV bestendig (kleurvast) briljant optiek, hygiënische en warme oppervlakken, verhoogde chemische resistentie, hoge treksterkte, duurzaamheid, laag soortelijk gewicht, UV stabiel en geringe dikte tolerantie, zijn de perfecte verwachtingen voor de hoogste kwaliteit in het gevoelige sanitair.

meer info fotogalerij

Bad en douche in WALLFIX

Kunststof wordt reeds 25 jaar in vertrouwen toegepast in de sanitaire wereld. Denk maar aan kunststofbaden, douchebakken, stoomdouches, enz. De vlakke acrylpanelen worden reeds 15 jaar toegepast als vloer- en wandbekleding in badkamers. SWF3000X panelen zijn door hun eigenschappen uiterst geschikt voor de bekleding van wand of vloer in de badkamer en het waterdicht maken van douchemuren, zowel voor oude als nieuwe douches. De grote afmetingen van de WALLFIX panelen zorgen voor een minimaal aan voegen. 

Wand en vloer in WALLFIX

Bij een renovatie, verbouwing en zelfs nieuwbouw van de badkamer is het grootste probleem, het waterdicht maken van de douchemuren. Een veel gebruikte oplossing is dan ook  dat de wanden rond bad en in de douche met deze efficiënte Saetfix panelen worden bekleed. WALLFIX heeft dan ook alleen maar voordelen tegenover tegels of natuursteen. Het oppervlak is strak egaal en extreem poriëndicht, zodat het zeer eenvoudig te reinigen en dus zeer hygiënisch is.

Nieuwe hoekverbinding

Voor moeilijk en scheve hoeken op een propere eenvoudige manier uit te werken is er nu het Inschuif-hoekprofiel. Met dit profiel is het perfect mogelijk om 10mm scheve muren zonder moeilijke of tijdrovende ingrepen 100% waterdicht en mooi af te werken. geen cm dikke siliconen in de hoeken, maar wel een eenvoudig inschuifhoekprofiel dat perfect bij de wanden en in het geheel van de douche past.

Eenvoudige verwerking van WALLFIX panelen

WALLFIX is qua uitzicht en toepassingen te vergelijken aan melk of matglas, maar WALLFIX is slagvast, onbreekbaar, buigbaar in koude toestand, barst niet, is 100% ondoorzichtig op 5mm dikte. Saetfix is eenvoudig te bewerken, kan perfect op de werkvloer op maat gemaakt worden en voorzien van kraangaten met standaard handgereedschap. De hoeken worden op een eenvoudige manier gegarandeerd 100% waterdicht afgewerkt.

Om onze klanten te beschermen

WALLFIX is een geregistreerd beschermd merk, om namaak en copy tegen te gaan. Elk WALLFIX paneel dat  uit ons magazijn komt draagt een WALLFIX sticker. En op de achterkant is met laser ook de naam WALLFIX geprint. Zo kan u als klant onmiddellijk controleren of het hier wel degelijk over een WALLFIX paneel gaat. En zo bent u meteen verzekerd van de garantie die wij op onze materialen geven.

contacteer ons